Termékinformációk "Isfahan"

Isfahan Szőnyegek: Iszfahán városa Perzsia kulturális szíve. Iszfahán mintái és mintái ma is hatással vannak az egész Keletre. A finom iszfaháni szőnyegek csomószáma négyzetméterenként akár az egymillió csomót is elérheti. A különösen finom és kiváló minőségű iszfaháni szőnyegeket selyemre csomózzák. Egy valódi iszfaháni szőnyeggel otthona a perzsa csomózási művészet vizuális csúcspontját kapja. A kiváló minőségű kivitelezés, a finom parafagyapjú és a virágos perzsa minták az Isfahant a legexkluzívabb perzsaszőnyeggé teszik.

Perzsa szőnyegek: A perzsaszőnyegek világszerte híresek minőségükről és szépségükről. A valódi perzsa szőnyegeket kézzel csomózzák, és a gyapjút természetes növényi festékkel festik. A perzsa szőnyegekre jellemzőek a virágos és geometrikus formájú, bonyolult minták is. A legismertebb származási helyek, ahol a szőnyegeket csomózzák, Nain, Sarough, Tabriz, Isfahan, Kashan, Bijar és Ghom.

Szűz gyapjú bolyhos: A valódi újgyapjúból készült szőnyeg bármilyen belsőépítészeti stílust hangulatosabbá tesz. Maga a tiszta újgyapjú nagyon kellemes, puha tapintású, és segít a hangok csillapításában és a szoba páratartalmának szabályozásában. Ezek a tulajdonságok közvetlenül növelik a valódi újgyapjúból készült szőnyegek komfortérzetét.

Selyem lánc: A láncfonal az alapszövet, amelyre a bolyhot csomózzák. Minél finomabb a láncfonal, annál élesebb a szőnyeg végső mintázata. Csak a legfinomabb szőnyegeket csomózzák selyemre, mivel a selyemből sokkal szorosabb és finomabb láncfonalat lehet készíteni, mint a gyapjúból. Ezért csak valódi selyemmel a láncfonalban lehet elérni a 600 000 és annál több csomószámot QM-enként.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

rugway

Mi vagyunk RUGWAY

Csatlakozzon hozzánk az utunkon.

Tudjon meg többet