Termékinformációk "Loribaft"

Loribaft Szőnyegek: A lorenek vagy lurenek egy ősi nomád nép, amely Irán nyugati részén telepedett le és vándorolt. Az eredetiloribaft szőnyegek nagy geometrikus mintákat mutattak, és nagyon hasonlítottak a kazak szőnyegekre. A ma ismert Loribaft egyszínű és a legjobb gyapjúból kötött. Egy Loribaft szőnyeg nagyon nyugodt és meleg jelleget kölcsönöz a belső térnek anélkül, hogy a szőnyeg tolakodónak tűnne és előtérbe helyezné magát.

Indiai szőnyegek: Az indiai szőnyegek csomózása a 16. századi Mogul Birodalomig nyúlik vissza. Abban az időben a csomózóüzemek perzsa mintára épültek. A minták hatása még ma is látható, bár az indiai szőnyegek nagyon jó minőségűek, különösen az új kreációkban.

Flor: flor

Új gyapjú nyaklánc: A nomádok nemcsak a bolyhoz, hanem a láncfonalhoz (az alapszövethez) is kézzel fonott szűzgyapjút használnak.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

GenerellerFilter: Eine Farbe, Modern
ModerneTeppiche: Eine Farbe, Gabbeh
Name: Loribaft
Form: Rechteckig
Herkunft: Indien
Höhe: 10-12mm
Kette: Schurwolle
Verarbeitung: Handgeknüpft
Knoten: 300.000
Zustand: Neu
Alter: Neu
rugway

Mi vagyunk RUGWAY

Csatlakozzon hozzánk az utunkon.

Tudjon meg többet