Termékinformációk "Farahan"

Farahan Szőnyegek: A faraháni szőnyeg nagyvonalú virágos illusztrációiról ismert. A valódi fáraháni szőnyegtől eltérően a manapság nagy népszerűségnek örvendő Ziegler-fáraháni szőnyeg inkább világosabb pasztellszínekben pompázik, és nem olyan sötét és nehéz, mint a többnyire antik eredetije.

Pakisztáni szőnyegek: A pakisztáni szőnyegek nagyon jó csomózási minőségűek, nagy csomósűrűségűek és lapos bolyhosak. A természetes gyapjú és a kiváló minőségű kivitelezés teszi különösen népszerűvé a pakisztáni szőnyegeket.

Szűz gyapjú bolyhos: A valódi újgyapjúból készült szőnyeg bármilyen belsőépítészeti stílust hangulatosabbá tesz. Maga a tiszta újgyapjú nagyon kellemes, puha tapintású, és segít a hangok csillapításában és a szoba páratartalmának szabályozásában. Ezek a tulajdonságok közvetlenül növelik a valódi újgyapjúból készült szőnyegek komfortérzetét.

Pamut lánc: A pamut kiváló láncfonal (alapanyag) egy valódi kézi csomózású szőnyeghez, mivel strapabíró, ugyanakkor finomra fonható és szorosan hálózott.

Kézi csomózott minőség: A kézi csomózású szőnyegek igazi művészeti alkotások, és minőségüktől függően nagyon jó képzettséget és nagy türelmet igényelnek. A kézi csomózás sokkal finomabbá, simábbá és jobb minőségűvé teszi a szőnyegeket, mint más módszerekkel.

rugway

Mi vagyunk RUGWAY

Csatlakozzon hozzánk az utunkon.

Tudjon meg többet